Leeftijd: vanaf 8 jaarTurnen bij ETV Olympia in meisjes niveaugroepen
Meisjes

Voor wie?

Meisjes die net iets meer kunnen in een recreatieve les en ook meer willen. De lessen zijn alleen op uitnodiging te bezoeken.


Leerdoelen Niveaugroep

Turn je in deze groepen dan doe je mee aan regionale wedstrijden. Tijdens trainingen wordt er gewerkt aan verschillende onderdelen. Ook komt er een stukje kracht en lenigheid bij, iets waar we in de recreatieve lessen wat minder aandacht aan besteden. Rond de kerstperiode wordt er gewerkt aan de oefeningen voor de wedstrijden en blijft er tijd om verschillende onderdelen uit te breiden. Plezier in het turnen blijft voorop staan!

Wat gebeurt er in zo’n les?

Voordat er begonnen kan worden, worden gezamenlijk de toestellen opgezet. Daarna is er een warming-up waarin de spieren warm gemaakt worden. In de kern van de training wordt er gewerkt op toestellen: brug, balk, sprong en vloer. Aan het einde is er vaak nog tijd voor bijvoorbeeld een wedstrijd: Wie kan het langst op zijn handen staan? en moet er natuurlijk ook nog opgeruimd worden!


Contributie per jaar

Eénmalig inschrijfgeld: € 10

Jaarlijks KNGU Bondscontributie: Junior: € 20,24 en Senior* € 24,72

Het contributiebedrag per jaar kunt u hier vinden.

De clubcontributie wordt in twee delen vooraf geïncasseerd. Voor de periode september – januari wordt de helft eind augustus / begin september geïncasseerd. Voor de periode februari – juni wordt de tweede helft eind januari / begin februari geïncasseerd. Je start met betalen vanaf het moment dat je lid wordt.

Opzegging van het lidmaatschap is uitsluitend mogelijk m.i.v.  1 september of 1 februari. Opzeggen kan door een mail te sturen naar ledenadministratie@etvolympia.nl . Als u niet voor deze datum opzegt, bent u automatisch voor de daaropvolgende periode lid en betaalt u ook de contributie.

*Je bent senior in het jaar dat je 16 wordt.


Lestijden en locaties

Verplicht D2 (6-9 jaar)
Zaterdag: 8.30 – 11.00
Heideveldstraat 4, Eindhoven

Verplicht D2 (9-11 jaar)
Zaterdag: 10.00 – 13.00
Heideveldstraat 4, Eindhoven

Keuze 5e divisie (12+)
Woensdag: 19.00 – 21.00
Vijfkamplaan 5, Eindhoven

Vrijdag: 19.00 – 21.00
Strijp Dorp, Apeldoornstraat 4, Eindhoven


Inschrijven en Proeflessen

Proeflessen

Om de sfeer en groep te ervaren, is het mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen.  Omdat selectie plaatsvindt vanuit de recreatiegroepen is het enkel mogelijk om proeflessen te volgen op afspraak. Ben je al lid, dan kun je voor meer informatie terecht bij de trainer of trainster van je groep. Ben je nog geen lid, mail dan naar onderstaand adres voor meer informatie.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de bovenstaande informatie dan kunt u ons bereiken op recreatief@etvolympia.nl

Inschrijven

Inschrijven kan enkel via het inschrijfformulier dat te verkrijgen is bij de train(st)er van de groepen.


* Deze groep zit voor dit seizoen vol.