Leeftijd: vanaf 6 jaarMeisjes

Voor wie?

Deze groep is voor turnsters die een hoger niveau aan kunnen dan gegeven wordt in een recreatie les. De lessen zijn alleen op uitnodiging te bezoeken.


Leerdoelen Niveaugroep

Tijdens de trainingen wordt er gewerkt aan elementen die op een wedstrijd verwacht worden. Zoals Arabier, salto en een flikflak. Om dit niveau te kunnen bereiken, wordt er in de trainingen meer aandacht besteed aan kracht en lenigheid. Verder wordt er specifiek geoefend op de dames onderdelen: sprong, brug, balk en vloer. Het doel van trainers is om met zoveel mogelijk plezier alle turnelementen goed technisch aan te leren.

Wat gebeurt er in zo’n les?

Aan het begin van de training wordt de warming-up gehouden. Waarbij er meer aandacht besteed wordt aan kracht en lenigheid. Daarna gaan ze werken aan de dames toestellen om een oefening te trainen voor de wedstrijden. Wanneer er geen wedstrijden zijn, wordt er hard getraind aan nieuwe elementen op de toestellen. Aan het einde is er vaak nog tijd voor bijvoorbeeld een wedstrijd: Wie kan het langst op zijn handen staan? En moet er natuurlijk ook nog opgeruimd worden!


Contributie per jaar

Eénmalig inschrijfgeld: € 10,-

Jaarlijks KNGU Bondscontributie: Junior: € 22,- en Senior* € 27,-

Het contributiebedrag per jaar kunt u hier vinden.

De clubcontributie wordt in twee delen vooraf geïncasseerd. Voor de periode september – januari wordt de helft eind augustus / begin september geïncasseerd. Voor de periode februari – juni wordt de tweede helft eind januari / begin februari geïncasseerd. Je start met betalen vanaf het moment dat je lid wordt.

Opzegging van het lidmaatschap is uitsluitend mogelijk m.i.v.  1 september of 1 februari. Opzeggen kan door een mail te sturen naar ledenadministratie@etvolympia.nl . Als u niet voor deze datum opzegt, bent u automatisch voor de daaropvolgende periode lid en betaalt u ook de contributie.

*Je bent Senior in het jaar dat je 16 wordt.


Lestijden en locaties

Verplicht D2 (6-9 jaar)
Zaterdag: 8.30 – 10.30
Heideveldstraat 4, Eindhoven

Verplicht D2 (9-11 jaar)
Zaterdag: 10.00 – 13.00
Heideveldstraat 4, Eindhoven

Keuze 5e divisie (12+)
Woensdag: 19.00 – 21.00
Vijfkamplaan 5, Eindhoven

Vrijdag (19:00-21:00)

Grebbenberglaan, Eindhoven


Inschrijven en Proeflessen

Proeflessen

Om de sfeer en groep te ervaren, is het mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen.  Omdat selectie plaatsvindt vanuit de recreatiegroepen is het enkel mogelijk om proeflessen te volgen op afspraak. Ben je al lid, dan kun je voor meer informatie terecht bij de trainer of trainster van je groep. Ben je nog geen lid, mail dan naar onderstaand adres voor meer informatie.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de bovenstaande informatie dan kunt u ons bereiken op recreatief@etvolympia.nl

Inschrijven

Inschrijven kan enkel via het inschrijfformulier dat te verkrijgen is bij de train(st)er van de groepen.


* Deze groep zit voor dit seizoen vol.