Leeftijd: vanaf 6 jaar
Meisjes/Jongens
trickx etv olympia freerunnen
Wat is Freerunnen?

Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Denk bijvoorbeeld aan muren, daken en railings, op grote hoogte of bijzondere locaties.

Door deze sport krijg je als freerunner het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. De obstakels die je tekenkomt worden uitdagingen en zo leer je steeds beter te freerunnen. Het is de bedoeling dat je met vloeiende bewegingen beheersing krijgt over het bewegen in je omgeving, dit kan door trucs en adembenemende salto’s. Dat maakt freerunnen zo gaaf!


Welke soorten groepen zijn er?

Beginners

Lijkt het je leuk om te leren freerunnen maar heb je het nog nooit gedaan, dan is deze groep geschikt voor jou!! Onder begeleiding van een ervaren trainer leer je alles m.b.t. het freerunnen…

Gevorderden

Heb je al een beetje ervaring met freerunnen of ben je al iets ouder en wil je graag in een veilige leeromgeving nieuwe Trickx leren, dan bied de turnhal jou de ideale oplossing!! Door samen met andere (ervaren) freerunners te trainen leer je van elkaar en kom je samen verder…


Contributie per jaar

Eenmalig inschrijfgeld: € 10

Jaarlijkse KNGU bondscontributie: € 20,24

Het contributiebedrag per jaar kunt u hier vinden.

De clubcontributie wordt in twee delen vooraf geïncasseerd. Voor de periode september – januari wordt de helft eind augustus / begin september geïncasseerd. Voor de periode februari – juni wordt de tweede helft eind januari / begin februari geïncasseerd. Je start met betalen vanaf het moment dat je lid wordt.

Opzegging van het lidmaatschap is uitsluitend mogelijk m.i.v. 1 september of 1 februari. Opzeggen kan door een mail te sturen naar ledenadministratie@etvolympia.nl . Als u niet voor deze datum opzegt, bent u automatisch voor de daaropvolgende periode lid en betaalt u ook de contributie.

* Voor deze groep is het ook mogelijk om per les te betalen. Een losse les kost slechts €5,- per les. Je dient te lessen vooraf, contant bij de trainer van de groep te betalen.


Lestijden en locatie

Beginners

zaterdag
12:00 – 13:00 uur

13.00 – 14.00 uur
De Vijfkamp, Vijfkamplaan, Eindhoven

Gevorderden

zaterdag
19.30 – 20.30 uur

20.30 – 21.30 uur
De Vijfkamp, Vijfkamplaan, Eindhoven


Inschrijven en Proeflessen

Proeflessen

Om de sfeer en groep te ervaren, is het mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken, maar kunt u gewoon bij een les binnenlopen. Ook bij lessen die vol zijn, kan een proefles gevolgd worden.

Heeft u toch nog vragen naar aanleiding van de bovenstaande informatie dan kunt u ons bereiken op freerunning@etv-olympia.nl

Inschrijven

Inschrijven kan enkel via het inschrijfformulier dat te verkrijgen is bij de train(st)er van de groepen.